lauantai 9. marraskuuta 2019

Retkipäivä, jännittävä matka Helsinkiin

Kuten olen aiemmin maininnut, Hugo on kiinnostunut autoista, junista ja aivan erityisesti busseista. Niinpä mieheni kanssa päätimme jokin aika sitten, että vietetään yhteinen päivä Helsingissä, jonne menisimme ensin bussilla ja junalla. Keskustassa pääsisimme ihmettelemään raitiovaunuja ja kotiin menisimme metrolla ja bussilla.

Olemme jo muutaman päivän puhuneet Hugolle, että lauantaina menemme vihdoin tälle retkelle. Tänään hän intopiukena pomppi kun sanoimme, että nyt lähdetään!

Pientä retkeläistä jännittää kun ilme menee totiseksi. 

Kovasti odotetaan bussia. Toiseen suuntaan meneekin muutama, joita innoissaan osoitellaan. 
Kotoa kävelimme pysäkille, jossa saimme hetken odotella bussia. Ilme kirkastui heti kun meidän bussimme näkyi tien päästä. Hugo on matkustanut bussilla monesti ennenkin, mutta nyt kaikki tuntui jännittävän.

Ensin ihmetellään toiseen suuntaan menevään junaa isin kanssa. 

Sieltä meidän juna tulee! 
Päätimme suunnata keskustassa heti lounaalle. Paikaksi valikoitui helppo MorriSon's pizzeria & spagetteria. Kaikille tilattiin pastaa. Hugo valitsi itselleen oman suosikkinsa, Pestopastan.


Hugo käyttäytyy ravintolassa pääsääntöisesti aina hyvin. Mielestäni se on tulosta siitö, että hänet on otettu mukaan pienestä pitäen. Mihinkään myöhäisillan dinnerille en häntä veisi, mutta näin päiväsaikaan kaikki nautimme! Vaikka pasta oli hyvää, ei Hugolle se kuitenkaan maistunut kovinkaan hyvin. Parmesaani oli uusi suosikki herkku. Onneksi myös Kirsikkatomaatti maistui. Taisi väsymyksellä myös olla oma osuutensa tässä.

Päätimme mennä katsomaan Stockkan jouluikkunaa. Se on ollut minulla perinteenä jo monena vuonna. Toivon, että tästä tulisi koko perheen yhteinen perinne.



Värit ja valot ihmetyttävät 

Tonttu kiinnitti huomion, sitä kovasti osoitellaan. 

Äidin rentoutushetki kasvohoidon merkeissä 

Tässä vaiheessa minä sain hetken omaa aikaa ja hipsin varaamani kasvohoitoon Hotelli st. George spahan. Mieheni lähti Hugon kanssa kävelylle, ja samalla Hugo otti päiväunet.

Voin lämpimästi suositella sekä hotellia yöpymiseen, että sen spa palveluita! Ihanaa ja rentouttavaa. Sapan loungessa voi myös halutessaan rentoutua lasillisella shampanjaa. Itse otin vain kupin ihanaa mangon makuista teetä.

Lounge tarjoilut 


Ihana rentoutushetki arjen keskellä 



Kyllä teki hyvää! Käyn ihan liian harvoin kasvohoidossa. Pitäisi käydä ehdottomasti uudestaan. Vinkkinä viime vuodesta, Kämp collectionsilla oli huikeat joulukalenteri edut: Afternoon tea, spa hoitoja, hotelliyöt. Itse aion olla kuulolla taas joulukuussa.

Joulu tulee!


Vaikka olen ehdottomasti kesäihiminen ja rakastan lämpöä, rantaa ja aurinkoa, niin juhlapyhistä joulu on ehkä rakkain. Kun illat pimenevät on ihanaa tunnelmoida valojen kanssa. Joulukoristeet on ihana kaivaa kaapista ja tänä jouluna saan vihdoin taas kuusen kotiin! Viime joulu kun meni muuttopuuhissa.






Tällaisia ihanuuksia löytyi keskustan Vepsäläisen liikkeestä! Jäin miettimään jompaa kumpaa noista lumisadeoalloista jotka samalla ovat myös soittorasioita. Joulua ja koristeita olisin fiilistellyt pidempäänkin, mutta kotiin oli lähdettävä. Hugo alkoi väsyä, ja isänpäivää varten piti vielä illalla leipoa.

Ihanaa lauantai-illan viettoa! ❤️
Tämä muikea ilme tuli, kun matkasimme liukuportailla metroon. Jännitys väistyi innostuksen tieltä. Oli turvallista kulkea kun äiti pitää kiinni kädestä ❤️


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti