maanantai 21. lokakuuta 2019

BodyBoom kahvikuorinta ja arvonta

Messuilta löysin tämän ihanan BodyBoomin kahvikuorinnan, aivan kuten toivoinkin.
Koetin löytää sitä aiemmin viime viikolla, mutta ainakaan Iso Omenan Emotion ei sitä enää myynyt. Onneksi messut eivät pettäneet.

Jos tuote on sinulle uusi, tässä hieman tietoa siitä.

BodyBoom on aivan ihana kahvipohjainen vartalokuorinta, joka koostuu sekoituksesta parasta kahvia ja luonnollisia raaka-aineita. 

Valikoimasta löytyy aivan ihania tuoksuja mm. Minttu, kookos, banaani. Jos pidät kuitenkin enemmän hajusteettomista tuotteista, löytyy valikoimasta myös original vaihtoehto.
Ehdoton uusi lemppari! Viilentää ihanasti huutelun jälkeen. 

Kuorinta tekee ihostasi kauniimman, kosteutetumman ja sileämmän jo ensimmäisellä kerralla. Kahvikuorinta taistelee naisille tuttua selluliittia ja venymäarpia vastaan, kosteuttaa sekä pehmentää vartalon ihoa. Lisäksi BodyBoom tasoittaa epätasaista ihonsävyä ja ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä. Lisäksi tuote on 100% vegaani! 

Lisäksi tuote on todella riittoisa. Yksi 200g pussi riittää jopa 15 käyttökertaan. Tätä ihanuutta suositellaan käytettäviksi 2-3 krt viikossa. 

Käyttö on helppoa. Mene suihkuun ja hiero kostealle iholle n. Ruokalusikallinen kahvikuorintaa. Anna vaikuttaa 5-10min ja huuhtele. Iho tuntuu heti silkkisen pehmeältä ja kosteutetulta. 

Mikä parasta, arvon kaikkien kommentoineiden kesken yhden 200g original pakkauksen 😍! 

Arvonta suoritetaan sunnuntaina klo 12. Siihen asti on aikaa osallistua. Ilmoitan voittajan tässä postauksessa ja otan häneen yhteyttä. 



Ihanaa viikon alkua ❤️

Minna on arvonnan ja ihanan kuorinnan voittaja! Nautinnollisia hetkiä kuorinnan parissa 🤩

10 kommenttia: