maanantai 7. lokakuuta 2019

Taapero sairastaa ja reissu häämöttää

Viime yönä meidän taaperolle nousi kuume. Nuhaa on ollut vähän jo muutaman päivän, mutta kenellä lapsella ei olisi. Varsinkin kun on päiväkodissa.

Yö oli kuitenkin sellainen hulabaloo, etten ihmettele yhtään, että usein heräilyä pidetään yhtenä tehokkaimmista kidutuskeinoista. Minulla nimenomaan on tunne, että olen nulkunut vain muutamien minuuttien pätkiä. Kaiken lisäksi koetin vastailla Hugon tarpeisiin niin nopeasti, että mieheni saisi edes jotenkin nukuttua.

Vaikka Hugo on kuumeessa, on hän iloinen ja touhukas. Itse menisin mieluusti peiton alle nukkumaan, mutta minkäs teet. Leikittävä on.

Mikään ruoka ei maistu. Ei itsetehty smoothie (jogurttia ja mangokuutioita blenderissä), ei banaani-kookos-rusina - keksit, eikä mikro-omenat kanelilla (Ceylon).


Aamupalaksi tänään onkin syöty tai oikeammin juotu 3-4 dl maitoa.

LOunaaksi laitoin pestopastaa, joka on 100% varma hitti. Siihen kylkeen vielä kurkkua ja tomaattia. Lautanen syötiin onneksi tyhjäksi.

Meillä on tosiaan reissu tulossa torstaina, joten vähän jännitetään olemmeko terveitä silloin. Lennämme Englantiin siskoni ja hänen perheensä luo.

Serkut odottavat innoissaan Hugoa ❤️ ja Hugo rakastaa isompien serkkujen huomiota. Tietysti myös kummitäti odottaa malttamattomana!

Vaikka Hugo on vasta 1,8kk on tämä reissu jo neljäs Englantiin. Yleensä käymme heidän luonaan 1-2 krt vuodessa. Saa nähdä kuinka Brexit vaikuttaa tähän.

Meillä on ohjelmassa vähän shoppailua (mm. joululahjojen hankintaa ja Hugolle parkatakin etsintää) ja sunnuntaina meillä on mieheni kanssa kahdenkeskiset treffit kun menemme ensin Lontooseen ja siitä O2 aeeenalle katsomaan John Mayeria. Ihanat treffit tiedossa ❤️

Sain juuri pienen potilaan unille. Kokeilin vielä kerran itse tehtyjä keksejä.

Alkuperäinen resepti löytyy täältä.

Kaurakeksit:

Banaani muussattuna
50g voita sulatettuna
1 rkl kookosjauhoja
Ripaus vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
3dl kaurahiutaleita
0.5dl kookoshiutaleita
1tl vanilja aromi
0.5dl sattumia, minä käytin karpaloita

Yhdistä kuivat ainekset keskenään, lisää sulatettu voi ja muussattu banaani.
Sekoita tasaiseksi.
Paista 200 asteessa 10 minuuttia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti