Haluankin jaksaa kanssasi eilisen uuden kokeilun. Idea lähti viime viikon reissulta, kun Lontoon reissulla kävimme syömässä brasilialaista ruokaa.
Feijoada on Brasilian nimikkoruoka, jota syödään arjessa ja juhlassa. Tomaatit oma lisäys, jotka tekevät salaatin virkaa.
Feijoada eli brasilialainen possu-papupata
3 dl (250 g) mustapapuja
1 pkt (170 g) pekonia
1 kg porsaan kassler
200 g chorizomakkaroita
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria myllystä
3 sipulia
4 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 tl chilihiutaleita
2 rkl valkoviinietikkaa
7 dl vettä
Tarjoiluun:
keitettyä riisiä
korianteria
appelsiiniviipaleita
Alkuperäisen reseptin ja ohjeet löydät täältä.
Alkupalaksi sopii jo aiemmin postaamani Pao de Queijo Brasilialaiset juustopallot
Tällä kertaa kokeilin laittaa puolet juustosta Cheddaria ja puolet parmesaania.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti