maanantai 14. lokakuuta 2019

Ihana reissu takana, kiva olla kotona

Meillä oli eilen sunnuntaina kokonainen päivä kahdenkeskisille treffeille! Siskoni hoiti Hugoa ja me pääsimme kaksin viettämään päivää Lontooseen.

Kävimme keskustaan päästyämme katsastamassa missä Harry Potter - laituri oli. Voitte vaan kuvitella millainen jono oli, jos halusi kuvautta itsensä kärryjen kanssa. Me tyydyimme vain katsastmaan paikan ja siirryimme eteenpäin.


Seuraavaksi suuntasimme Toweriin. Halusimme nähdä kruununjalokivet.
Tower oli todella hieno paikka! Suosittelen, jos historia kiinnostaa.



Kruununjaokiviä ei ymmärrettävästi saanut kuvata, mutta ne olivat kyllä vakuuttavat! Erääseen valtikkaan oli istutettu 500karaatin timantti!




Towerista suuntasimme O2 Areenalle, jossa esiintyi Amerikkalainen John Mayer. Mieheni haluis ehdottomasti mennä häntä kuuntelemaan, joten suostuin mukaan. 

Ennen esitystä kolusimme läpi O2:n outletin kiinnostavat kaupat sekä kävimme syömässä.

Täytyy sanoa, että olin iloinen siitä, että kerrankin kokeilimme jotain uutta ravintolaa. Nimittäin tämä Brasilialainen ravintola oli kyllä ihan täysi kymppi! 

Ruoka oli erinomaista ja palvelu ihanan sydämellistä! 
Saimmepa vielä keittokirjankin kaupanpäälle! 




Ilta meni lopulta aika myöhäiseksi ja olimme nukkumassa vasta puolen yön aikaan. Aamulla lähdimme lentokentälle jo ennen seitsemää, joten univelkaa karttui taas. Pääasia oli kuitenkin meidän yhteinen aika! 

Hugo ja minä jatkamme syyslomailua vielä muutaman päivän, joten eiköhän tässä palauduta hyvin. 

Myös ensimmäinen Tikis Superhaasteen treeni on tehty! 

Ihanaa alkavaa viikkoa 😘

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti