perjantai 11. lokakuuta 2019

Matka alkakoon, takaiskusta huolimatta

Eilen oli lähtöpäivä. Tarkoitus oli lähteä töiden jälkeen suoraa kentälle.

Olin töissä aamulla muutaman tunnin, samalla kun äitini katsoi Hugoa. Varasin jo keskiviikko iltana lääkäriajan, sillä vaikka Hugo onkin paljon paremmassa kunnossa, ei hän ihan terveeltä ole vaikuttanut.

Onneksi menimme, sillä ensimmäinen korvatulehdushan siellä oli!

Nämä korvatulehdukset ovat syy, miksi yleensä halusin Hugolle sairas/tapaturma vakuutuksen. Se on kyllä palvellut meitä! Ei jonoja ja lääkäriin pääsee nopeallakin aikataululla. Sitä kyllä arvostan pienen lapsen kanssa.

Saimme lääkäreistä antibioottikuurin sekä lääkkeitä lentoa helpottamaan.
 Kysyin varmuuden vuoksi vielä lentoemänmältä "mikki hiiri-korvia" eli pahvimukeja, joihin on laitettu sisälle lämpimät paperitupot. Nämä helpottivat omassa lapuudessa nousuja ja laskuja.

Tästä pääset lukemaan lisää, jos niksi ei ole tuttu.

Lentoemäntä kuitenkin sanoi minulle, että on nykyään kiellytty antamasta näitä "korvia". Olin aika hämmästynyt. Googlettamalla en löytänyt miksi näin olisi, mutta jos sinulla on tietoa, kerro ihmeessä!


Onneksi ei olisi lento paljoa paremmin voinut mennä! Ilmekään ei värähtänyt nousussa eikä laskussa. Toki olimme antaneet lääkkeet, mutta myös smoothien ja maitoa.

Hugo jaksoi hienosti istua minun ja mieheni sylissä. Viihdykkeeksi riitti tälle 3h lennolle kaksi kirjaa, eväät, bussi - lelu sekä laukusta löytynyt reima kenkien pesuohjeen tagi. Sillä tagilla hän leikki isänsä kanssa ainakin tunnin.



Ihanaa viikonlopun alkua 😘


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti