lauantai 2. toukokuuta 2020

Vapun tunnelmia

Rajoituksista huolimatta meidän Vappu sujui hyvän ruoan ja perheen kesken.

Vappubrunssilla oli vaikka mitä herkkuja.


Vaikka kotimaiset mansikat ovat ehdottomasti parhaat, maistuivat nämäkin erittäin hyviltä ja makeilta. Hugo pisteli kerralla ainakin viisi. 

Donitseista on tullut uusi suosikkini. Niitä on niin helppo tehdä. Nyt kuorrutteita tein suolaisen kinuskin lisäksi Fazerin sinisestä ja Pandan valkosuklaata. Sulatetun valkosuklaan sekaan lisäsin elintarvikeväriä. Näin sain ihanan hempeän vaaleanpunaisen värin. Molempiin sukulaisiin lisäsin myös hieman öljyä notkistamaan ja helpottamaan kuorrutusta. Tästä pääset aiempaan postaukseeni, mistä löytyy myös linkki reseptiin. Reseptistä poiketen, en laittanut kardemummaa vaan korvasin sen lorauksella sitruunamehua ja ripauksella sen kuorta. 

Lauantain aamupala haettiin uudesta paikallisesta kahvilasta. Oli muuten hyvää ❤️ Kaupanpäälle sai vielä huippukukkakupan neilikan. 

Liittyi viikonloppuun muutakin kuin syömistä, nimittäin leikkiä ja ulkoilua pyöräilyn muodossa. 

Takaisin ei enää jaksettu lenkiltä pyöräillä niin paras kyyti oli tarjolla ❤️



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti