torstai 30. huhtikuuta 2020

Puhdasta riemua ja ideoita etsimässä

Minut onnelliseksi tekee nähdä oman poikani puhdasta riemua ja kuulla riemun kiljahduksia.

Tällä kertaa puhdas riemu tuli saamastamme kauko-ohjattavasta kilpa-autosta. Eihän Hugo sitä vielä osannut kunnolla ajaa, kunhan näppäili ohjainta, mutta kun isi (joka muuten oli vähintään yhtä innoissaan lelusta kuin poika) ohjasi autoa niin Hugo pomppi ja nauroi. 

Sainpa onnekseni taltioitua lisää riemua kun hän itse ohjasi autoa. 

Edellisen kerran tällainen suunnaton riemu ja pomppiminen tapahtui kun otimme pihaleluja talven jäljiltä varastosta. Törmäsimme saippuakupliin. Ne vaan jaksaa kummastuttaa ja ihastuttaa. Niitä on ihmeellistä seurata, kiva puhaltaa eteenpäin ja hauska koettaa rikkoa. Miten upea on pieni tutkiva mieli.

Pyrin siihen, että meille ei tällä hetkellä hankittaisi mitään hetken viihdykettä, vaan jos jotain hankitaan, olisi se pitkäaikaista ja laadukasta. Otan vinkkejä vastaan jos sinulla on kokemuksia esim. Bobblesseista tai muusta liikuntaan liittyvästä jota voi vaikka kaatosadepäivinä hyödyntää energian purkuun. Myös luovaan leikkiin inspiroiva rekvisiitta kiinnostaa.

Näitä toivoin löytäväni lapsi messuilta, mutta nyt kun fyysiset messut siirtyvät. Täytyy katse siirtää virtuaalimessuihin (13.-17.5.) tai elokuuhun kun varsinaiset messut pidetään. Mielellään haluaisin hypistellä tuotteita, jotta saa kokonaiskäsityksen.

Jos messut kiinnostavat, minulla on vielä käynnissä yhteistyössä Messukeskuksen kansss messulippu-arvonta on 15.5. asti. Käy osallistumassa! Arvontaan pääset tästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti