sunnuntai 31. toukokuuta 2020

Retki kotieläinpihalle

Innostuimme viime viikolla muutaman naapuriperheen kanssa suunnittelemaan yhteistä retkeä Kirkkonummella sijaitsevaan Rehndahl kotieläinpihalle.
Selvittelimme, että se on auki viikonloppuisin ja sinne pitää varata käynti etukäteen. Nyt korona aikaan kerralla pääsee maksimissaan 30 henkilöä. 

Sää suosi meitä lämpöä hellivällä auringolla. Oli aivan ihana retkisää. Meille oli varattuna aika 10-13, joten aamupalan jälkeen pakkasimme eväät ja lähdimme matkaan. Meiltä tuonne paikalle ajaa vajaa 30 minuuttia, joten meidän ei tarvinnut lähteä kovin aikaisin.

Kun liput oli ostettu ja saimme ohjeet kuinka toimia eläinten kanssa, lähdimme kiertämään tilaa. Ensin kävimme syöttämässä aaseille vähän voikukkia ja sitten siirryimme ihailemaan ankkoja, jotka kaakattivat erittäin äänekkäästi. 

Riikinkukkoja ihmettelemässä. Lopulta näimme kuinka uros riikinkukko avasi viuhkamaisen ja upean pyrstön, mutta kyseinen lintu tyytyi näyttämään meille vain takapuoltaan. 

Tilalla liikuskeli minipossu (ei ollut kovin mini) vapaana ruohoa syöden. Sitä sai käydä rapsuttelemssa. Tyytyväisenä Madeleine käyskenteli ympäriinsä ruohoa hamuten. 

Alpakat olivat vähän hassun näköisiä kerittyinä. Niitä ei vierailijat paljoa kiinnostaneet.

Sainpa kuitenkin yhden houkuteltua lähelle voikukilla! Hugo tosin tässä vaiheessa oli löytänyt traktorin ja leikkipaikan. 

Hugo oli aivan lumoutunut traktorista, eikä millään olisi halunnut pois sen kyydistä. Välillä kuitenkin piti päästää myös muita lapsia kyytiin. Kävimme muutamaan eri otteeseen vielä istumassa ja leikkimässä ajoa. 

Parasta taisi kuitenkin pienen mielestä olla traktorin ohella leikkipaikka, jossa pääsi kiipeämään sekä laskemaan liukumäkeä.

Kävimme vähän harjaamassa maailman pienimpiä hevosia, Falabelloja ❤️. 
Hugo kaivaa isille makkarapakettia eväslaukusta. 

Löytyipä grillipaikan läheltä toinenkin leikkipaikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti