torstai 7. toukokuuta 2020

Koti-shoppailu

Tiedätkö sen tunteen, kun joku asia on pakko saada kun sen on nähnyt. Siitä tulee sellainen olo, että sen hankkiminen tulee parantamaan elämänlaatua merkittävästi ja siksi se on saatava. Vaikka et edes olisi tiennyt asian olemassaoloa. Minulle tätä sattuu valitettavasti yhtenään. Varsinkin silloin, kun olen päättänyt olla ostamatta mitään. Myös tylsyyteen saatan selailla kännykkää, jolloin silmiin sattuu vaikka mitä kivaa. 

Olen täysin mainosten uhri ja aikanaan haksahdin moneen tv shop tuotteeseen. Kaapistani (tai sängyn alta) on löytynyt mm. Abtronic, ab swing ja joku pakaralsite, jonka nimeä en muista. Kamala muovihärpäke joka tapauksessa. Näistä ei kyllä mainoksista huolimatta ollut apua täydellisen kropan tavoittelussa. Yllättikö? No ei oikeastaan.

Olen sentään älynnyt jo hyvän aikaa, että jos jokin asia tai tuote kuulostaa liian hyvältä, sitä se myös on. 
En voi laittaa nettishoppailua kokonaan Koronan piikkiin vaikka kuinka haluaisin. Nykyään shoppailu vaan on liian houkuttelevaa ja helppoa.

Some vaan on pullollaan houkuttelevia mainoksia ja ne tulevat joka sivulta vastaan. Olen näinä viikkoina ollut useasti jonkin tuotteen sivulla ja jo muutaman klikkauksen päässä ostamisesta. Joskus pystyn vastustamaan kiusausta ja joskus taas en. Kauhistuttaa myöntää, että alkuvuoden hyvä pidättäytyminen shoppailusta alkaa pahasti lipsua. 

Olen pyrkinyt miettimään kaksi, kolme tai jopa neljä kertaa, tarvitsenko tuotteen todella. Myös yön yli nukkuminen auttaa joissain tilanteissa. Alla kuitenkin muutania must have tuotteita, joiden tilaamista en ole katunut pätkääkään. 

Yllätys, yllätys, facebookin sivuilla törmäsin täysin uuteen merkkiin, joka mainosti mukavia, kauniita ja korkeavyötäröisiä urheiluvaatteita. Treenihousut ovat todella laadukkaat ja ihanat päällä. Korkea vyötärö on ihanan napakka ja mikä tärkeintä, housuja ei tarvitse koko ajan nostella, sillä ne pysyvät ilmankin. Juuri se ominaisuus jota kaipaan! 

Toinen mitä halusin, oli samistelurusetit miehelle ja pojalle. Vaikka äitienpäiväksi. Itselle siinä samalla samaa sävyä ponnari. 

Onhan tässä tullut yksi isompikin hankinta tehtyä. Nimittäin hemmottelin itseäni kauan himoitsemalla jättineulepeitolla ❤️.
En malta odottaa että se saapuu. 

Yhden todella ison ja kaksi vuotta harkinnan alla olevan hankinnan teemme kesä-heinäkuussa, nimittäin uusi sänky! Mutta siitä lisää myöhemmin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti