lauantai 23. toukokuuta 2020

Ihana rentoutus arjen keskellä

Sain joululahjaksi ihanalta mieheltäni rentouttavan hieronnan BAB Helsinkiin. Tarkoitus oli mennä heti Miamin matkan jälkeen huhtikuun alussa, mutta koska korona, eihän tästäkään suunnitelmasta mitään tullut. Kaksi viikkoa sitten kuitenkin huomasin, että hoitola ottaa taas varauksia ja päätin uskaltautua rentoutukseen.

Hoitoalassa oli useita asiakaspaikkoja, mutta tällä hetkellä sinne otettiin vain yksi asiakas kerrallaan. 

Astuessani sisään hoitolaan, oli tunnelma rauhallinen, ystävällinen ja rentouttava. Hoitolan sisustus oli aasialaishenkistä ja taustalla soi rauhoittavaa musiikkia. 

Hoitoni oli nimeltään, Ruislinnun laulu - klassista hierontaa. Kuvauksen mukaan "Hieronta parantaa verenkiertoa, edistää rentoutumista, helpottaa lihasjännityksiä ja vähentää stressiä. Tämä hieronta voidaan räätälöidä voimakkuudeltaan juuri sinulle sopivaksi."

Itse pidän napakasta ja tuntuvasta hieronnasta ja sitä sainkin. Hoito alkoi hetkisen mittaisella reiki hengityksellä ja päättyi kehossa resonoivaan tiibettiläisen kulhon ääneen. Välillä kyllä nukahdin, niin ihanan rentouttavaa hieronta oli. Varsinkin loppupuolella päänhieronta oli taivaallista. Olo oli todella rentoutunut hoidon jälkeen.

 Hoidon jälkeen pääsin istumaan ihanalle rentoutusalueelle juomaan kupin teetä.

Tulen varmasti käymään BAB Helsingissä uudestaan ja voin suositella Onnia kaikille!

Rentouttavaa sunnuntaita ❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti