sunnuntai 10. toukokuuta 2020

Äitienpäivä

Minä vietän äitinä nyt kolmatta äitienpäivää. Ensimmäinen meni totaalisessa vauvakuplassa vaaleanpunaisten lasien läpi katsoen ja omaan vauvaan tutustuen. Toinen äitienpäivä vietettiinkin minun äitini nurkissa asuen, koska vanha asunto oli myyty eikä uuteen oltu vielä muutettu. 

Tänään päivä ei olisi voinut olla täydellisempi (paitsi sen osalta, että ei päästy kummankaan äideillä käymään). Sää oli mitä parhain koko päivän ja minä sain nukkua aamulla pitkään (kyllä, kissa kävi istumassa päälläni ja vaati rapsutusta). Onneksi hän kuitenkin pian asettui jalkopäähän itsekin nukkumaan. 

Aamupala tuli brunssin muodossa ja kaikkea ihanaa oli pöytään katettu. Olipa mieheni ostanut pienen pullon shampanjaa! 
Hugo kävi isänsä kanssa poimimassa kimpun Valkovuokkoja ❤️. Ne ovat aina kuuluneet perinteiseen äitienpäivää meillä. Jutellessani äitini kanssa, hän muistelikin kuinka isäni toi joka äitienpäivä kimpun valkovuokkoja aina kuolemaansa asti. Siitäkin tulee tänä vuonna jo 7 vuotta!


Sain Hugolta myös ensimmäisen äitienpäiväkortin, joka on tehty päiväkodissa.
Täytyy sanoa että liikutuin kyllä ❤️

Vuorossa oli vielä ihana päivällinen punaviinilasin kera, yhteiset puuhastelut pihalla ja vielä hemmottelua saunan merkeissä. En voisi olla tyytyväisempi!

Toivottavasti sinun päiväsi on myös ollut mahtava ❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti