torstai 2. heinäkuuta 2020

Super söpö kotimainen LUPPANEN + alekoodi

**** Kaupallinen yhteistyö Luppaset / KaroLuo Oy ****

Kuten jo aiemmin postauksissani olen kertonut, (erityisesti nyt koronan vuoksi) että olen päättänyt panostaa hankinnoissa kotimaisuuteen. Pelkkä kotimaisuus ei kuitenkaan riitä, vaan esimerkiksi lastenvaatteista täytyy olla jotain mikä tekee niistä kauniita, houkuttelevia ja laadukkaita. Tästä syystä olen aika innoissani uudesta blogiyhteistyöstä, jonka saan tehdä ihanan Luppaset brändin kanssa. Tämä brändi on tuota kaikkea ja enemmänkin! Pidän myös siitä, että heiltä löytyy mallisto myös aikuisille. 

Kotimaisen Luppaset brändin ihanat ja suloiset pupu-, nalle- ja supersankariaiheiset vaatteet ihastuttivat yksinkertaisuudellaan ja laadukkuudellaan. Mikä parasta, on suunnittelu sekä ompelu suomalaista ja tehdään Suomessa! Kaikki tuotteet tehdään käsityönä. 

Alkuun vähän mietin onko vaalenapunainen Hugolle sopiva väri, mutta kun sain paidan päälle, se oli aivan ihastuttava! Housujen kangas on ihanan pehmeää ja vaikuttaisi olevan tarpeeksi paksu, ettei polvissa ole heti reikää. Hugon ihmetystä oli ihana seurata kun hän huomasi paidassa ja housun lahkeissa samankaltaiset kuviot. Niitä yhdessä sitten ihmeteltiin. 

Housujen resorissa on lisäksi kuminauha napilla, jotta vyötäröä voi tarvittaessa kiristää. 

Ihanat yksityiskohdat ylettyvät myös pesulappuun asti ❤️

Nyt Luppasilla käynnissä ale, jossa myös nämä ihanat Supersankari t-paidat ovat tarjous hinnalla! 
T-paita sopii myös rentoon ja tyylikkääseen kesäloma lookkiin ❤️

Olen pitkään haaveillut jonkilaisista samisteluvaatteista Hugon kanssa, niin päädyin tästä syystä tilaamaan itselleni ihanan Pusu t-paidan. T-paidasta huomaa heti laadukkuuden ja hyvän leikkauksen. Se tulee varmasti kestämään oikein pestynä pitkään! Halusin paidan olevan rento eikä ihonmyötäinen, joten valitsin koon M. 
Aion tulevaisuudessa ehdottomasti lisätä Luppasten vaatteita meidän vaatekaappiin! 

Koodilla annika15 saat 15% alennuksen normaali hintaisista tuotteista! Psst.. Ainakin pyöräilyshortsit aikuisille ovat menneet kuin kuumille kiville! Kauppaan pääset täältä.

**** Lastenvaatteet saatu ****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti