maanantai 6. heinäkuuta 2020

Koronavirus tuli taloon

Meillä oli viime viikolla yksi yö aika hulabaloota. Hugo heräsi yöllä kolmen aikaan ja alkoi hyppiä, pomppia ja laulaa meidän sängyssä. Siinä meni kolmisen tuntia että päästiin nukkumaan, tai nukahtamaan. Siinä sitä aamu oltiin silmät ristissä. Mitään merkkejä ei ollut, että hän olisi millään tavalla kipeä. 

Vein pojan mummulle (minun äitini luokse) hoitoon, jotta saamme nukkua muutaman tunnin. Sovimme äitini kanssa, että tulen viimeistään hakemaan Hugon päiväunien jälkeen. Sitten kävikin niin, että uniltaan herättyään Hugo oli kuumeisen oloinen, poskia punoitti ja nenä valui. Fiilis oli, että o ou, jos Hugolta nyt joku pöpö äitiin tarttuu. Olo oli aika huono itsellä tästä. 

Soitin korona - neuvontaan ja sieltä kehoitettiin testiin. Saimme ajan seuraavalle iltapäivälle. Sanoin, että minulla on aamulla ollut pientä tukkoisuutta, joten he sanoivat ottavansa näytteen myös minulta jos haluan. No halusinhan minä. Sillä jos Hugolla se virus olisi, haluaisin meidät kaikki testiin.

Seuraavana aamulla sain tekstiviestin tai oikeastaan kaksi, koska molempien tulokset tulivat minun puhelimeen. Ensimmäinen viesti kertoi negatiivisesta tuloksesta. Huh!! Mutta toinen viesti olikin positiivinen. Nyt vaan en tiennyt kumpi oli kumman tulos. Omakantaan ei tulokset olleet päivittyneet, joten oli odotettava yhteydenottoa. Sitä ei tarvinnut kauaa odottaa, vaan yhdeksän maissa aamulla soi puhelin. Positiivinen tulos olo minulla!!

Niitä vähäisiäkään oireita ei ollut, mutta uskottava se oli. Karanteenia tuli sitten koko perheelle oman positiivisen testin myötä. Kesäloman suunnitelmat heittivät häränpyllyä, taas koronan takia peruuntuu suunnitelmia (maalis-huhtikuulta peruuntui se Miamin matka). No, terveys toki tärkeämpi, mutta harmittaa silti. Mies meni testeihin vasta tänään. Jännätään sitä tulosta huomiseen. Se kertookin, että vaihtuuko/peruuntuuko loputkin loman suunnitelmat.

Pysykää terveinä ❤️

2 kommenttia:

  1. Hassu, kun luin otsikon, niin ajattelin heti, että olette varmaan Espoosta :D Olitteko siellä kahluualtaalla vai? Mielenkiintoinen kirjoitus. Noita käytännön juttuja sen saaneilta on ollut mielenkiintoista lukea /kuulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oltu käyty altailla sen ajan puitteissa mitä uutisoitiin. Muutama ystävä oli, mutta onneksi heidän testinsä olivat negatiivisia.
      Tää on kyllä ollut tosi hämmentävää aikaa. Pistää miettimään kuinka moni todellisuudessa on tämän taudin sairastanut näin oireettomana, kun en ollenkaan ole huoamnnut ketään oireilevaa meidän lähellä.

      Poista