sunnuntai 28. kesäkuuta 2020

Pottatreenit ja kuivaksi opettelu

Kuivaksi opettelu ja potta-treenit alkoivat kesäloman myötä. Anoppi aloitteli jo juhannuksen aikaan vaipattomuutta, mutta toden teolla aloitimme juhannuksen jälkeen maanantaina, kesäloman ensimmäisenä päivänä.
Pottaa on kuljetettu sinne missä kulloinkin olemme. Aika usein se on olohuoneessa tai pihalla. 

Maanantaina alushousuja meni vaihtoon viidet. Tiistaina ei ollenkaan. Silloin saatiin jopa kakka pottaan! Autossakin oltiin ilman vaippaa lyhyillä matkoilla. Laitoin frotee pyyhkeen, jossa muovitettu toinen puoli, istuimeen mikäli vahinko yllättäisi. Keskiviikkona ja torstaina meni taas viidet housut vaihtoon. Viikonloppuna meni vaihtoon muutamat housut. Itsenäisesti Hugo ei hakeudu potalle, mutta menee sinne tai puskaan kun kehotetaan. Välillä kiukuttelun kautta, mutta menee kumminkin. Olen aika tyytyväinen viikon saldoon. Yövaipat ja päiväunivaipat ollaan pidetty, mutta ne ovat olleet melkeenpä koko ajan täysin kuivat. Vielä ei kuitenkaan ole kiire yövaipasta pois.

Froteelakana on myös kätevä sohvan suojus.

Pipsa Possu motivoi istumaan potalla.

Mökillä potalla olijaa viihdytti ämpäri ja leikkivene.

Merellä olo väsytti pienen matkailijan ja tuli koettua ensimmäiset päiväunet ilman vaippaa. Hyvin meni!

Apuna mökillä oli Soak annospussit ja kotonakin on käytetty tätä housuille. Ihan paras kun on vain 15min likoamassa ja eikun kuivumaan. 

Ensimmäiset päivät olivat aika uuvuttavia, mutta sen jälkeen pottailusta ja pissalla käynneistä on muodostunut ruutini. Toki välillä sitä unohtaa muistuttaa ja sitten tulee pissat housuun. Tästä se lähtee ❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti