sunnuntai 30. elokuuta 2020

Staycation - Hääpäivää viettämässä

Mikä ihana viikonloppu! Viimeaikaiset suunnitelmien peruuntumiset ja sairastelut eivät onneksi pilanneet tätä viikonloppua, kun juhlimme viidettä hääpäivämme.
Mieheni oli varannut meille Helsingistä St. George hotellista ihanan ullakkohuoneen ja syömään menimme ranskalaista ruokaa tarjoavaan Pastis ravintolaan. Tietystä syystä (Korona) emme ole päässeet käyttämään joululahjaksi saamaamme lahjakorttia, joten onneksi saimme pidennettyä päiväystä viikolla niin saimme samalla kertaa käytettyä sen. 

Facebook muistutteli ihanista tunnelmista viiden vuoden takaa ja silloinkin ilma oli yhtä täydellinen!

Viralliset hääkuvat otettiin Espoossa Träskendan puistossa. 

Koska olimme rentoutumassa Spa hotellissa, päätin hemmotella itseäni ja varasin ihanan vartalohoidon hotellista. Suosittelen kyllä käymään! Ihanan ammattitainen ja ystävällinen henkilökunta. Turvaväleistä ja hygieniasta huolehdittiin erityisen hyvin ja se näkyi. 
Hoidon jälkeen nautin muutaman lasin vettä ja lounge alueen ihania terveellisiä herkkuja. 

Olemme ottaneet tavaksi pienen irtioton hää- ja ystävänpäivisin. Se kyllä piristää mieltä ja saa silloin viettää kiireetöntä yhdessäoloa. Toki pientä rakasta oli ikävä, mutta hänkin nautti mummun hoivissa ja sai samalla leikkiä mummun naapurissa asuvan serkun kanssa mielin määrin. ❤️
Ja täytyy myöntää, oli taivaallista saada nukkua 12 tunnin yöunet! 
pieniä otteita meidän menusta. Oli mielettömän herkullista! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti