maanantai 16. syyskuuta 2019

Suussa sulava juustokakku, kinuskista makeutta syksyyn

Tein eilen tätä ihanan suussasulavaa uunissa paistettavaa juustokakkua sadepäivän ratoksi.




Törmäsin tähän reseptiin alunperin facebookin Leivotaan! - ryhmässä. Suosittelen kokeilemaan

Salted caramel cheesecake


250g digestive tai kaurakeksejä (itse käytin puolet ja puolet) 
80g voita sulatettuna
0.5tl kanelia

500g philadelphia tuorejuustoa 
2.5rkl vehnäjauhoja 
0.5tl suolaa
2dl sokeria
1tl vanilja uutetta
2 isoa kananmunaa 
2,5 dl valmista kinuskia (käytin karamellisoitua maitotiivistettä)
1dl Creme fraiche 

Päälle kinuskia ja sormisuolaa

Alkuperäisen reseptin ja ohjeen löydät https://www.kulinaari.com/2018/04/taivaallinen-suolainen.html?m=1

Tästä Bosch sauvasekoittimen mukana tulleesta silppurista on tullut luotto väline juustokakkujen keksipohjan teossa 

Ohjeessa sanotaan, että juustokakun tulee olla noin tunti uunissa. Minä olen kuitenkin joutunut pitämään kakkua uunissa yli tunnin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti