Salted caramel cheesecake
250g digestive tai kaurakeksejä (itse käytin puolet ja puolet)
80g voita sulatettuna
0.5tl kanelia
500g philadelphia tuorejuustoa
2.5rkl vehnäjauhoja
0.5tl suolaa
2dl sokeria
1tl vanilja uutetta
2 isoa kananmunaa
2,5 dl valmista kinuskia (käytin karamellisoitua maitotiivistettä)
1dl Creme fraiche
Päälle kinuskia ja sormisuolaa
Alkuperäisen reseptin ja ohjeen löydät https://www.kulinaari.com/2018/04/taivaallinen-suolainen.html?m=1
Ohjeessa sanotaan, että juustokakun tulee olla noin tunti uunissa. Minä olen kuitenkin joutunut pitämään kakkua uunissa yli tunnin.
Alkuperäisen reseptin ja ohjeen löydät https://www.kulinaari.com/2018/04/taivaallinen-suolainen.html?m=1
Tästä Bosch sauvasekoittimen mukana tulleesta silppurista on tullut luotto väline juustokakkujen keksipohjan teossa |
Ohjeessa sanotaan, että juustokakun tulee olla noin tunti uunissa. Minä olen kuitenkin joutunut pitämään kakkua uunissa yli tunnin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti