torstai 12. syyskuuta 2019

Blogin perustaminen




Olen pitkään seurannut monenlaisia blogeja. Erityisesti sisustus- ja leivonta blogit ovat olleet seurannassa jo vuosia. Oman lapsen myötä olen kiinnostunut lastenvaatteita ja perhe-elämää käsittelevistä sivustoista.

Olen jo jonkin aikaa pyöritellyt mielessä omam blogin perustamista, mutta en ole saanut aikaiseksi. Enkä ole oikein tiennyt mistä aloittaa.

Googlettaessani blogin perustamista törmäsin monesti samaan neuvoon

1. Perusta blogi
2. Ala kirjoittaa

Näitä neuvoja siis seurasin ja tässä sitä nyt ollaan.

Linkistä löydät esimekiksi valeäiti.fi vinkit blogin aloitulseen, joita itsekin hyödynsin ❤️
https://valeaiti.fi/blogin-perustaminen-10-vinkkia-alkuun/#comments

Vaikka tuntuu hassulle, että aloitan blogin kirjoittamisen nyt, kun töihin palaamisen vuoksi aikaa on muutenkin vielä vähemmän kuin ennen, auttaa kirjoittaminen jäsentämään omia ajatuksia. Tässä saan sitä kuuluisaa omaa aikaa. Lisäksi tulee tallenettua asioita jotka sitten ovat muistoissa myöhempää varten.

Olen 34-vuotias nainen, äiti ja vaimo Espoosta. Asumme mieheni ja reilu 1,5 vuotiaan poikamme kanssa paritalossa, johon muutimme toukokuussa. Perheeseemme kuuluu myös 8-vuotias kissa Lacu.

Blogissa tulen keskittymään perheemme arkeen. Meillä alkoikin kotona uusi jännittävä arki kun elokuun alussa minä palasin töihin ja Hugo aloitti päiväkodissa. Arki ja aikataulutukset hakevat vielä paikkaansa mutta hyvällä mallilla jo mennään.

Rakastan myös kauniita asioita, niin sisustuksessa, vaatetuksessa kuin ympäristössä ja tapahtumissa. Pienen lapsen kanssa niitä hetkiä varsinkin riittää!

Tulet takuulla saamaan myös muutamia reseptejä matkan varrella, sillä leipominen on yksi intohimoistani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti