keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Täydellinen suklaamousse suklaan ystäville

Pätkismousse juustokakussa


Kuten jo aiemmin lupailin, nyt jaan täydellisen suklaamoussen. Se sopii niin juustokakun täytteeksi sekä täytekakun väliin.

Löysin tämän ihanan reseptin toisesta blogista. Alkuperäisen ohjeen löydät täältä. Samlla kun etsin mousselle ohjetta, löysin sen täydellisen suklaakakkupohjan ohjeen. Ohje löytyi Suklaapossun sivuilta. Siihen täydellisen mehevään ja suklaiseen pohjaan pääset tästä.


Alkuperäisestä mousse reseptistä poiketen en käyttänyt ollenkaan liivatetta, sillä suklaa hyydyttää jo itsessään, varsinkin kun sitä on tässä niin paljon.

Tarvitset:

3,5 dl flora Vispiä
100g fazer punainen maitosuklaa
200g Pätkiksiä
300g tuorejuustoa

Minä olen kokenut, että flora vispi on mousseissa parasta, joten suosin aina sitä. Suklaan ei tarvitse välttämättä olla tuota punaista, sininen ja taloussuklaa käyvät myös mainostaisi.
Pussissa Pätkiksiä on 180g ja jos ei halua ostas toista pussia tai patukoita lisäksi, voi maitosuklaan osuutta lisätä vähän ja nöin ollen 180g riittää. Maku on silti ihanan minttuinen. Tuorejuustona käytän lähes poikkeuksetta Philadelphiaa.

Laita suklaa ja Pätkikset kulhoon. Kaada 0.5 dl vispikermaa päälle ja sulata mikrossa tai vesihauteessa. Minä suosin vesihaudetta, näin suklaa ei ainakaan pala mikroon.

Kun suklaa on täysin sulanut, sekoita joukkoon tuorejuusto. Vaahdota erillisessä kulhossa loppu vispikerma ja kääntele suklaaseoksen joukkoon.

Mousse laitettuna täytekakun väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti