lauantai 21. maaliskuuta 2020

Korona vaikuttaa kaikkiin

Olen tietoisesti välttänyt kirjoittamasta Koronasta, sillä se on täyttänyt kaikki uutiset ja puheenaiheet käyvät sen ympärillä. Tämä on tietysti ymmärrettävää, sillä onhan kyseessä valtava pandemia ja vaikutukset ovat mittavat.

Kuten monen muunkin kevään suunnitelmat ovat menneet uusiksi, niin meidänkin matkamme peruuntui tämän vuoksi. Siitä olemme jo päässet yli, mutta peruuntunut reissu toki harmittaa. Lisäksi vieläkään emme ole tietoisia milloin saamme korvauksia (vai saammeko), kun lentoyhtiöön tai matkatoimistoon ei saa yhteyttä. Noh, olen kuitenkin tämän asian kanssa rauhallisin mielin ja uskon, että asia selviää. Jos joku on varmaa, nii se, ettei matkalle ainakaan lähdetä ja nyt on vain otettava päivä kerrallaan. 

Tämä viikko on meidänkin perheessä vietetty koronan vuoksi kotona, koska Hugo oli vielä edellisen flunssan jäljiltä yskäinen ja nuhainen. Päiväkodista tuli alkuviikosta selkeä viesti, ettei vähääkään sairasta lasta saa tuoda, joten päätimme pitää pojan kotona.

Olihan se aika moista kun mies yrittää tehdä etätöitä kotoa käsin ja aktiivinen taapero haluaa huomiota. Onneksi säät suosivat ja poikkeuksetta vietimme aamupäivät ulkona. Onneksi meidän takapihalta aukeaa metsä ja pururata, joten hyödynsimme tätä. 

Metsässä kävelystä on tullut Hugolle tärkeä osa arkea. Lähimetsästä löytyy puro, joka solisee ihanasti ja sinne voi heittää käpyjä. Myös kantojen ja kivien päältä on kiva hyppiä. Hugon tasapaino onkin kehittynyt huimasti.
Käpyjä on kiva heitellä puroon ja katsoa niiden menoa virrassa
Metsäretki yhdistettynä eväisiin on ihan parasta

Koitetaan parhaamme mukaan selvittyä seuraavista viikoista! Kokoan seuraavaan postauksen vinkkejä lapsiperheille, kuinka selviytyä kotikaranteenista ja mitä silloin voi puuhailla. ❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti