keskiviikko 1. tammikuuta 2020

Vuosi vaihtui

Uusi vuosi on vaihtunut ja sitä juhlittiin ystävien ja heidän lastensa kesken. Kyllä on uuden vuoden juhlinnat muuttuneet lasten myötä, mutta hauskaa oli edelleen. Vaikka mukana oli vauvasta viisivuotiaaseen, oli meno niin rauhallista kuin se lapsien kanssa voi olla. Leikin riemua ja ruoasta nauttimista. Oli ihana katsoa kuinka Hugo piti raketeista, eikä niiden pauke pelottanut yhtään. Kotimatkalla jopa pysähdyimme kodin viereiselle urheilukentälle katsomaan muutamia upeita raketteja ennen kotiin menoa. Raketeista puhuttiinkin paljon vielä tänäänkin.

Mennyt vuosi piti sisällään suuria asioita meidän perheelle:

1. Hugo täytti 1 vuotta

Vauvavuosi päättyi ja alkoi elämä ihanan, suloisen ja aktiivisen taaperon kanssa.

2. Uuden asunnon osto ja muutto uuteen kotiin 

Myimme vanhan asuntomme 2018 joulukuussa ja muutimme väliaikaisesti äitini luokse. Uusi asunto löytyi maaliskuussa ja muuttamaan pääsimme toukokuun lopussa. 

3. Töihin paluu ja päiväkodin aloitus

Elokuussa uudenlainen arki alkoi kun minä palasin vanhempain vapaalta töihin ja Hugo aloitti päiväkodissa. Se oli jännittävää aikaa, mutta sujui hyvin. Saimme olla terveinä koko syksyn ja vasta loppuvuoden aikoihin pöpöt saivat meidätkin kiinni. Päiväkodissa taas ei olisi voinut sujua paremmin. Ihana opettaja ja hoitajat tekivät aloituksesta helppoa meille!

4. Puheen kehitys

Viime vuoden aikana Hugon puhe kehittyi valtavasti ja sen myötä kommunikointi on puolin ja toisin helpottunut. Sanojen määrä ja lauseet tulivat vauhdilla kun hän päätti avata sanaisen arkkunsa. Innolla seuraamme kuinka se edelleen kehittyy.

Toiveita vuodelle 2020


Tälle vuodelle minulla on suuret odotukset, koska viime vuosi oli hyvä, täytyyhän uuden olla aina parempi. Uuden vuoden lupauksia en sen suuremmin ole koskaan tehnyt, mutta yhteisen ajan vaalimista perheen ja ystävien kesken aioin toteuttaa. Ja kuka tietää mitä muuta vuosi 2020 voisi meidän perheelle tarjota.

Meillä on maalis-huhtikuun taitteeseen reissu lämpöön tiedossa, jota odotamme jo kovin. Sitä ennen kuitenkin juhlimme pojan 2v juhlia. Nyt sain mieheltänikin luvan virallisesti alkaa suunnittelemaan niitä. Rakastan leipoa, suunnitella ja toteuttaa juhlia. Tänä vuonna on myös viides hääpäivämme, joten syytä juhlaan riittää.

Ihanaa alkanutta vuotta ihan jokaiselle ❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti