keskiviikko 2. kesäkuuta 2021

Sairaalakassi pakattu

Muutaman päivän päästä meillä on kasassa täydet 36 raskausviikkoa. Niinpä päätin, että on aika laittaa sairaalakassi kuntoon. Vaikka odotetumpaa on, ettei lähtö vielä hetkeen tule.

Alkuun ajattelin pakata kaikki hoitolaukkuun, mutta päädyin sittenkin pakkaamaan kaksi erillistä laukkua. Omat ja miehen tavarat isompaan kassiin ja vauvan tarvikkeet uuteen beigeen liberolaukkuun (tuleepahan käytettyä sitä edes kerran). 

Pakkasin vauvan laukkuun
*kaksi bodya
*housut
*myssyn
*tumput
*sukat
*fleece haalarin
 Lisäksi laitoin kassiin harson, pari vaippaa, tuttipullon sekä tutin koteloineen. 

Tarkoitus on imettää ja ainakin 2018 sairaalasta sai kaiken tarvittavan, mutta halusin nyt pakata mukaan pullon ja tutin. 

Miehelleni pakkasimme vain vaihtovaatteista bokserit, sukat ja t‐paidan. Hygienia tuotteet mahdollisesti ehtii myöhemminkin.

Itselleni pakkasin:

*herkkuja
*vesipullo (täytetään paikanpäällä)
*imetysliivit
*liivinsuojuksia
*tossut
*mekko
*pitkähihaisen
*legginsit
*alusvaatteet
*hygienia tuotteet 
*pari ponnaria
*tabletti latureineen
*kännykän laturi
*raskauden jälkeinen tukivyö

Ostamatta on vielä alipainepumppu jonka otan myös mukaan sairaalaan, samoin nännivoide. Viimeksi tehokkaimpana voiteena koin Lansinoshin voiteen.

Siinäpä se sitten alkaa olla valmiina. Äitiyskortti tietysti tästä puuttuu, samoin lompakko, mutta ne kulkevat nyt koko ajan mukana. 

Miehen vastuulle jää mahdollisten maitoruiskujen mukaan otto pakkasesta, mikäli saan lypsettyä ennen h‐hetkeä. Tätä suositeltiin Radi tapaamisella sekä viime viikon imetysohjaajan käynnillä. Mutta tästä lisää tuonnempana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti