lauantai 19. kesäkuuta 2021

Akupunktiosta apua synnytyksen käynnistymiseen?

Synnytystapa- ja koko arvioinnin jälkeen mietteet olivat ja ovat edelleen vauvan mahdollisessa isossa koossa. Olen koko raskauden ajan toiminut onnistunutta alatiesynnytystä ja nyt alkaa pelottamaan  että vauva on niin iso, että en uskalla alatiesynnytykseen lähteä vaan sektio olisi taas edessä. 

Maanantaina on uusi kokoarvio Jorvin sairaalassa. Toivottavasti silloin tehdään päätöksiä ja toivotaan, että vauva ei olisi liian iso. 

Olen yrittänyt jouduttaa synnytyksen luonnollista käynnistymistä rentoutusharjoituksilla, jumppa pallon päällä olemisella sekä synntytystä stimuloivalla akupunktiohoidolla Lauttasaaressa Organic Spirit hoitolassa.

Akupunktio oli ihanan rentouttava kokemus ja vauva oli todella aktiivinen loppupäivän. Oli myös illalla joitakin supistavia tuntemuksia, mutta ei synnytys lähtenyt käytiin. 

Varasin uuden ajan alkuviikolle Runebergin kadulle, jossa olen ennenkin käynyt akupunktiossa kiinalaisella rouvashenkilöllä. Mutta nyt kuulin monesta eri lähteestä, että usealla henkilöllä olisi synnytys lähtenyt käyntiin siellä käymisen jälkeen. Joten nyt kokeilen vielä siellä käyntiä. Jos ei muuta niin saanpahan hyvän rentoutuksen ja päiväunet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti