lauantai 21. marraskuuta 2020

Onko meitä kohta 4?!

Meille tulee vauva! Olen niin innoissani ja onnellinen tätä kirjoittaessani. Olemme yrittäneet toista lasta vasta muutaman kuukauden, mutta koska sekä kesken mennyt ensimmäinen raskaus, että Hugo tärppäsivät heti, aloin olla malttamaton. Kiertoni on ollut melkeinpä kellon tarkan säännöllinen, niin sitä on ollut helppo seurata. Ovulaatiosta en kuitenkaan ollut koskaan varma. Tästä turhautuneena tilasin Raskauskeijulta ovulaatiotestipaketin. Noh, ne jäivät nyt käyttämättä. Mukana tuleet kaksi raskaustestiä sen sijaan tuli käytettyä. 


OIREITA

Ensimmäiset oireet olivat lievä kuvotus, pieni paineen tuntu vatsassa sekä huutava nälkä ennen ruoka aikaa. Myös öisin kyljeltä kääntyminen vihaisi uudella tavalla. 

Mieleni on erittäin taitava kehittämään oireita, joten olen parina kuukautena ollut ihan varma raskaudesta. Toivo on kuitenkin päättynyt pettymykseen ja oireet heti hävinneet kun kierto on alkanut. 


AJATUKSIA 

Tällä kertaa jokin oli kuitenkin toisin. Jännitin ja ennakkoon valmistauduin pettymykseen sinä aamuna kun tein testin. On ennenkin käynyt niin, että aamulla ei ole kuukautiset alkaneet, mutta sitten illalla tai seuraavan päivänä on. Heti alkoi kuitenkin tikkuun muodostua kaksi vahvaa viivaa! 

Hugolle emme vielä kerro tai juttele asiasta. Yritän pitää tiedon siihen asti, että olemme turvallisesti ainakin viikon 8 yli. Ensimmäinen raskaus ennen Hugoa päättyi keskenmenoon viikolla 8, joten minulle se on se virstanpylväs jota odotan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti