maanantai 17. toukokuuta 2021

Rentouttava viikonloppu

Tämä viikko alkoi neuvolalääkäri käynnillä, jonne viimeksi neuvolasta hoitaja varasi ajan. Töissä on ollut huonoa oloa, huimausta ja supistuksia joten oli hyvä käydä tarkistamassa, että kaikki oli hyvin.

Vauvan liikkeitä onneksi olen tuntenut koko ajan, eli en siitä ole ollut huolissani. Lähinnä oma jaksaminen on mietityttänyt.
Äitiyslomaan on kuitenkin vain kaksi viikkoa. 

Lääkäri tutki ja onneksi paikat vielä kiinni, mutta passitti sairaslomalle äitiysloman alkuun asti, eli tulikin vähän äkkinäinen lopetus töistä. Olin toki varautunut tähän, mutta jäi vähän hassu fiilis, ettei enää mene varsinaisesti töihin. Vaikka tiistaina tein vielä muutaman tunnin töitä, että sain kaikki asiat hoidettua.

Sittenpä kotona onkin tullut vain levättyä ja tehtyä loppuja koulujuttuja. Nyt viikonlopuksi oli ihanaa ohjelmaa ja rentoutusta tiedossa, kun ensin lauantaina yllätettiin ystävä Babyshowereiden merkeissä ja sitten samaisen ystävän kanssa jatkettiin hemmotteluun Långvikiin.
Tein kakun, jonka sisällä oli lakkahilloa sekä kinuskikermaa. Tuli ihanan raikas lopputulos. Kakku on kuorrutettu kermavaahdolla. 


Meillä oli varattuna heti saavuttua spa aika. Kävimme uimassa, porealtaassa ja höyrysaunassa. Oli aivan ihanaa päästä pitkästä aikaa uimaan kunnolla! Edellisessä raskaudessa kävin kerran tai kaksi viikossa, nyt saa nähdä pääseekö ollenkaan, kiitos korona rajoitusten.

Holiton skumppa ja kiireetön aikataulu ❤️

Huoneeseen tilattu Comfort food sisälsi kanaa, avocadoa ja ranskalaisia. Että oli hyvää!

Aamulla sai nukkua pitkään ja köllötellä rauhassa ennen brunssia. Vielä ennen kotiin lähtöä pienet päiväunet ja rentoutus oli taattu! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti