torstai 11. kesäkuuta 2020

Kesäloma lähestyy

Meillä alkaa viikon päästä kauan odotettu kesäloma! Tuntuu, että kevätväsymys tuli myöhemmin, mutta voimakkaampana. Väsymystä lisää myös se, että valon myötä Hugo on välillä alkanut herätä jo ennen kuutta aamulla.
Meillä ei tänä kesänä ollut edes alunperin tarkoitus lähteä ulkomaille, joten suurta muutosta matkustuskielto tai kehoitus ei kesän suhteen meille tuonut. Toki olisi ollut ihanaa matkustaa siskon perheen luo Englantiin, mutta toivottavasti ensi keväänä viimeistään. 

Muutama päivä sitten teimme vähän suunnitelmia koskien kotimaan matkailua. Meillä on tarkoitus olla kolmisen yötä Kalajoen hiekkasärkillä ja sen ympärille ajattelimme keksiä muutakin nähtävää. Meitä ei innostanut ajatus siitö, että istuisimme autossa koko päivää pienen lapsen kansa, joten ajattelimme vähän jakaa matkaa osiin. Varasimme yöt Jyväskylään, Ouluun ja Ähtäriin. Nyt vain toivotaan hyviä kelejä, jotta voimme nauttia ihanan kesän kotimaassa. 

Oikeataan odotan jo aika paljon kotimaan matkailua. Olen varmaan viimeksi ihan pienenä lapsena matkannut kotimaassa. Muuten oikeastaan jo kuusitoista vuotiaasta olen viettänyt lomat ulkomaille matkaten. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti