torstai 12. joulukuuta 2019

Sairastelu jatkuu, nyt tuli enterorokko kylään

Alku viikosta jo luulin, että meidän perheen sairastaminen olisi ohi. Mutta ei.. Maanantain ja tiistain välisenä yönä Hugolle nousi kuume. Onneksi ihana mummu pystyi hoitamaan Hugoa, sillä molempien meidän oli aika lailla oltava töissä. Pieni kuumeinen potilas oli viihtynyt suurimman osan päivää sylissä ❤️ voi parkaa!
Zurichistä ostettua lumipalloa on ihana katsoa

Saimme sovittua, että mieheni olisi kotona keskiviikon ja minä tarvittaessa torstaina ja perjantaina. Tiistaina aamupäivä näytti lupaavalta, mutta päiväunien jälkeen suun ympärille ilmestyi rakkuloita ja punaisia pisteitä. Pieni epäilys enterosta heräsi. Hankalan yön jälkeen totesimme, että kotona olo jatkuu. Mummo oli jo illalla hälytetty valmiuteen, että hän tulee aamulla muutamaksi tunniksi, että pääsen käymään töissä.
Pieni rakas potilas 

Vaikka liputan kunnallisen terveyspalvelun puolesta, on lapsen kanssa vakuutus niin kätevä. Nopeasti ja helposti saa varattua ajan lääkärin. Ennen töistä lähtöä varasin Terveystalosta tutulle lastenlääkärille ajan. Kun astuimme vastaanotolle, lääkäri totesi heti, että enterorokkohan se meille tällä kertaa on tullut kylään. Kun Hugoa tukittiin, oli lisää näppyjä aamun aikana tullu käsiin, reisiin, pyllyyn sekö suuhun. Onneksi ne eivät tuntuneet vaivaavan kauhean paljon. Lääkäri kuitenkin kehotti antamaan särkylääkettä herkästi. Ruokakaan ei ole oikein aamupuuroa lukuunottamatta maistunut,smoothieita ja jogurttia lukuunottamatta. Onneksi sentään jotain on mennyt alas. Varmasti normaali ruokahalu palaa kun rakkulat paranevat. 

Meno kotona päiväunien jälkeen oli kuitenkin sen mukaista, että ei olisi uskonut taaperon olevan sairas. Huomenna ajattelinkin, että menemme ulos leikkimään vähäksi aikaa, mikäli olo sen sallii. Kuulemma voi tehdä normaaleja asioita sen puitteissa mikä olo lapsella on. Aiomme myös koristella joulukuusen, jonka haimme tänään. Saatammepa leipoa pipareitakin. 

Ihan itse sahasin palan pois ja pussitin
Vaikea kuvitella, että joulu on jo ihan lähellä. Enää ensi viikko töitä ja päiväkotia, sitten alkaa reilu kahden viikon loma!

Kyllä tämä tästä ❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti