keskiviikko 10. marraskuuta 2021

Voihan hulinat

Tällä saralla on ollut vähän hiljaisempaa. Meillä on ollut täysi tohina päällä kun koulu on alkanut, päivä täytyy vauvan kanssa olosta ja kootan vielä löytää aikaa sekä motivaatiota kuntoiluun.

Meillä vauva "täytti" viime viikolla 4 kuukautta. Ehdin jo huokaista helpotuksesta, että hulinat ovat meillä todella lievät ja eivät vaikuta juuri uniin. Mutta viimeiset yöt tyttö on heräillyt 04 aikaan ja syömisen jälkeen on sitä mieltä, että nyt pitäisi seurustella. Hän jumppaa (paukuttaa jaloilla oman sänkynsä patjaa) sekä höpöttää ja kiljahtelee. 

Koitan laittaa tuttia suuhun, mutta hän sylkäisee sen hyvinkin nopeasti pois.
Viime yönä kun hän paukutti patjaa, nostin pään ylös tyynystä, jotta näen mitä tapahtuu. Hän lopetti paukutuksen, mutta taas saman tien kun minun pääni oli tyynyssä, sama meno jatkui. Tätä jatkui jonkun aikaa. Taisi olla kiva leikki. 

En kyllä voi valittaa, vaikka nyt hulinoidaankin, sillä tyllerö nukkuu muuten aika hyvin ja usein oman univajeen pääsen paikkaamaan yhteisillä päiväunilla.

Silti olisi kiva, jos pian päästään taas normaaliin rytmiin. En muista ollenkaan esikoisen ajalta kuinka kauan nämä ensimmäiset hulinat kestää. Tuntuu myös että esikoisen kanssa vauvavuosi olo yhtä hulinaa ja vaihetta jotka jatkuvat edelleen 😅.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti