sunnuntai 20. joulukuuta 2020

Raskausviikot 9-12

Raskausviikko 9

Huono olo, huippaus ja väsymys piinaavat edelleen. Kaikki hajut ällöttävä. Jos en syö tarpeeksi usein (melkein siis koko ajan) on huono olo. Jos syön vähänkään makeaa, liian rasvaista tai voimakkaan hajuista, niin ällöttää myös silloin. Huono olo ei lähde edes lepäämällä vaan jatkuu ja jatkuu. 

Hugo antaa aika kivasti pötkötellä kun selittää, että äidillä on huono olo. Pieni rakas oli isiltään kysynyt voisiko isi parantaa äidin!

Raskausviikko 10

Huomasin aivan yhtäkkiä, että se valtava kuvotus ja paha olo ovat tiessään. Olo ei ole aina hyvä, mutta ei yökätä jatkuvasti, eikä sohvalla tarvitse käydä lepäilemässä joka päivä työpäivän aikana.

Vielä ei tee mieli urheilla yhtään, mutta valitettavasti tarve syödä on koko ajan. Toivottavasti pian pääsisin heikosta olosta eroon ja energiaa tulisi tilalle.
Jaksoin kuitenkin Black Fridayn tarjousten aikaan käydä katsastamassa meille uutta ruokapöytää. Löysin ihanan lankkupöydän, jonka jalkoja tosin täytyy vähän tuunata. 

Raskausviikko 11

Raskauslaskurin mukaan vauva olisi pari koosin kokoinen. Vatsa ei ole mielestäni kasvanut hetkeen (mikä on helpotus) ja toivon, kun pääsen liikkeelle, paino hieman tippuisi. Mielitekona on raikkaat hedelmät ja suolaiset ruoat.

Raskuaviikko 12

Pahaolo on varsinaisesti väistynyt, mutta olen äärimmäisen hajuherkkä (joka tarkoittaa että yökkään super helposti!). Nyt myös hampaiden pesu saa aikaan saman reaktion. Toivottavsti tämä menee ohi pian.

Tämän viikon lopulla meillä oli ensimmäinen ultra, jossa näimme tyypin ensikertaa. Ja helpotukseksi täytyy sanoa, että siellä oli vain yksi 😅! Tämä jännitti kyllä todella paljon. Ehkä enemmän kuin ensimmäisellä kerralla. Tietysti terveys ja se, että kaikki oli hyvin, oli pääasia. Tyyppi liikkui todella paljon ja LA siirtyikin vain kaksi päivää ennakoidusta.

Tähän viikkoon mahtui myös sokerirasitustesti. Koska edellisessä raskaudessa minulla todettiin raskausdiabetes, joudun tähän kamalaan testiin kaksi kertaa. Onneksi tulos oli negatiivinen. Seuraavaa testiä sitten odotellessa. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti